fbpx

Referenciáink

Építőipari referenciáink nagy büszkeséggel töltenek el minket. Tekintse meg munkáinkat és nézze meg milyen átalakuláson estek át ügyfeleink.

Szeretne elégedett referenciáink közé tartozni? Kérjen ajánlatot!

Legutóbbi társasházi projektjeink Nagykanizsán

Magyar utca 10.

Magyar utca 51.

Lakást vásárolna? Nézze meg épülő lakásainkat és kérjen ajánlatot!

Pálos Malom – Zalakaros

A malom felújítása és átépítése során az 1903. évi állapot helyreállítása volt a cél. Két felülcsapott vízikerék, hengerszék, valamint malomkőjárat a főbb elemei. A malom működőképes és jellegzetes ritmusban végzi a liszt előállítását. A falakon kapcsolódó használati tárgyak és dokumentumok tekinthetők meg.

  • Tetőszerkezet cseréje
  • Szigetelés és vakolás
  • Külső és belső nyílászáró csere
  • Kertépítés és térkövezés

Mese Panzió – Zalakaros

Felújítottuk az ország első családi Mese Panzióját! Tematikus meseapartmanokkal és sok új mesehőssel! Teljesen új külső-belső nyilászárókkal, új burkolatokkal, minden szobához saját új fürdőszobával és légkondícionálóval.

  • Külső és belső nyílászáró csere
  • Új hideg- és melegburkolás
  • Kertépítés és térkövezés

Önkormányzati hivatal – Balatonmagyaród

A Balatonmagyaródi Önkormányzati Hivatal beázó épületének felújítása során új nyílászárókat építettünk be, az egész tetőszerkezetet kicseréltük, szigeteltük és vakoltuk a külső falakat.

  • Tetőszerkezet cseréje
  • Szigetelés és vakolás
  • Kertépítés és térkövezés

Aktuális projektünk

Környezettudatos megoldások

9

Napelemes energiaellátás

Az épület áramellátását 100% megújuló energiából, napelemes tetőszerkezettel valósítjuk meg.

9

Hőszivattyús hűtés-fűtés

Az ingatlan hőszabályzását teljes egészében hőszivattyús megoldással működtetjük, hűtés és fűtés során egyaránt.

9

Hővisszanyerős szellőztetés

A hővisszanyerős szellőztető rendszereinknek köszönhetően a friss levegőt minimális hőveszteség mellett biztosítjuk.

Karos Homes

négyzetmétertől

négyzetméterig

Rólunk mondták

“A J-Terv Kft-vel a kapcsolattartás rendkívül rugalmas és problémamentes. Profizmus, pontosság és hatalmas szakmai tapasztalat jellemzi a céget. A J-Terv Építész Kft minden dolgozója jól felkészült, segítőkész és nagy tapasztalattal rendelkezik. Bízok benne, hogy a két cég között egy hosszú távú együttműködés alakult ki.”

Épforg Kft.

“Évek óta alkalmazzunk a J-Terv csapatát, legyen szó gazdasági épület építéséről vagy családi ház tervezéséről és kivitelezéséről. Mindig a tervek szerint precíz, minőségi munkát végeznek. 100% -ig megbízom bennük, ezért a jövőben is számítok a munkájukra.”

Csizmadia László

“Senki mással nem építtetünk, csak a J-Terv Építész Kft-vel, mert tudjuk, hogy mindig minőségi munkát készítenek.”

Kiss család

“Beszállítóként nagyon szeretünk a J-Terv Építész Kft.-vel együtt dolgozni. A CÉG tulajdonosa kreatív, probléma megoldásra törekvő kollégákkal veszi körül magát, ami az igazi siker hosszútávú záloga.”

Szatmári Kft.

“Mindig hallottuk a J-Terv Kft profizmusáról, mióta együtt dolgozunk, azóta már tapasztalom is. Minden együtt végzett munkánk eredményesen és zökkenőmentesen lezajlott.”

Takács Béla - Ács, állványozó és tetőfedő bádogos

“Régi és korrekt a kapcsolatunk a J-Terv Építész Kft.-vel. A kollégákkal rugalmasan lehet dolgozni és a jövőt tekintve is hosszútávra tudunk tervezni a céggel.”

Két Gál Bt.

“Ha pontos, korrekt és megbízható céget keres, akkor a J-Terv Építész Kft.-t ajánljuk. Több felújítási munkát végeztek nálunk és sosem csalódtunk.”

R-Team 99 Bt.

“Szeretek a J-Terv Építész Kft-vel együttműködni, mert a profizmus mellett pontosság és minőség jellemzi a céget.”

CRH Kft. - Nagykanizsa

“Évek óta ismerjük a J-Terv Építész Kft-t így volt tapasztalatunk több munkájukat is látni a környéken. Éppen ezért nyugodt szívvel bíztuk rájuk Zalakaroson lévő panziónk felújítását és bővítését, mert tudtuk, hogy a cég megbízható és munkájuk egytől egyig minőségi. Nem csalódtunk. A felmérés precíz, a kivitelezés gyors és a korrekt volt. A megbeszélt ártól nem tértek el. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Mese Panzió Zalakaros - Deutsch Szabolcs

“Egy több száz éves romos vízimalom helyreállítása egy átlagos építésszel egyenlő a sikertelenséggel. Olyan kell, aki megérti amit akarsz akkor is, ha nem tudod elmondani mi is az, aki tiszteli a múltat, aki képes együtt gondolkodni veled, improvizálni, aki meri a szemedbe mondani, hogy az az ötleted nem jó, aki a régi megoldásokat modern technológiával valósítja meg, aki legalább olyan büszke akar lenni a malomra, mint te.
A Pálos malom látogatói minket dicsérnek a csodalatos működő vízimalom láttán, de ez a dicséret ugyanúgy illeti Józsa Attilát és csapatát.”

Pálos Malom Zalamerenye - Szabadics Attila

“Az interneten találtunk rá a J-Terv Építész Kft.-re, amikor otthonunk tervezésére és kivitelezésére kerestünk megbízható céget. Már a tervezésnél is tapasztaltuk, hogy mennyire odafigyel a cég a minőségre és az egyediségre. Többszöri találkozás alkalmával egyre nagyobb bizalmunk alakult ki, és egyre jobban éreztük, hogy jól választottunk. A kivitelezés profi szinten a megbeszéltek szerint történt melynek eredménye a megálmodott otthonunk lett.”

Gál család

Partnereink

Kövessen minket a Facebookon is

Cégünk színvonalát emeli, hogy saját telephellyel, szerszám- és járműparkkal rendelkezünk, valamint környezetbarát építőanyagokkal és technológiával dolgozunk.

J-terv - Környezettudatos megoldások

A tökéletes ingatlanbefektetést keresi?

Nálunk megtalálja! Éljen a lehető legjobb ajánlattal, fektessen be Zalakaros legújabb és legmodernebb lakóparkjában. Vásárolja meg leendő lakását közvetlenül a kivitelezőtől az elérhető legkedvezőbb áron!