fbpx

Ingatlanbefektetés Zalakaroson

Karos New Homes – J-Terv Építész Kft.

Nyugodt, kertvárosi zöld környezet ötvöződik egy pezsgő, programokkal teli vidám arculattal, mely biztosítja a zalakarosi ingatlanbefektetés értékállóságát.

Miért fektessek ingatlanba?

Az ingatlanbefektetés egyik legfontosabb tulajdonsága az értékállóság. Legyen szó saját lakhatásról vagy befektetésről, azzal a céllal vásároljuk, hogy évtizedek múltán is megfeleljen az elvárásoknak és üzemeltetése gazdaságos legyen.

Miért Zalakaros?

Magyarország egyik legkisebb városa több okból is büszke lehet elért eredményeire. Az ország egyik legbiztonságosabb városa a legkeresettebb is, amit Európa szerte híres gyógyvizének köszönhet. Ezért Zalakaroson nem csak élni jó, hanem befektetni is kiváló és jövedelmező. Ebben a kisvárosban soha nem unatkozik gyermek, felnőtt, sem a nyugalomra vágyó idősebb generáció.

Miért a Karos New Homes?

A J-Terv Építész Kft. által épített lakások olyan jövőbe mutató megoldásokkal és I. osztályú alapanyagokkal készülnek, hogy tulajdonosai a legnagyobb elégedettséggel használják saját célra vagy adott esetben könnyen és jó áron értékesíthetők, bérbe adhatók legyenek.

Újépítésű lakások 28-80 m2 között

Legújabb projektünk a 2021-ben épülő 15 lakásos, modern társasház Zalakaros zöldövezeti részében, tökéletes ingatlanbefektetés saját célra és bérbe adásra is.

Zalakaros lakás alaprajz
P

,,A” energiaosztály

P

Napelemes energiaellátás

P

Hőszivattyús hűtés-fűtés

P

Hővisszanyerős szellőztetés

P

Zöldterület

P

Külön gépkocsibeálló

5%

ÁFA

,,A”

ENERGIAOSZTÁLY

Karos New Homes – Zalakaros legújabb lakóparkja

28 m2-es lakások

28 m2-es lakások

16 millió Ft-tól

28,6 m2  •  1 garzon  •  1 konyha • 1 fürdő • 1 terasz

32 m2-es lakások

32 m2-es lakások

25 millió Ft-tól

32,8 m2 • 1 garzon • 1 konyha • 1 fürdő

73 m2-es lakások

73 m2-es lakások

60 millió Ft-tól

73,9 m2  •  2 szoba • 1 nappali • 1 konyha  •  1 fürdő • 1 wc • 1 terasz

76 m2-es lakások

76 m2-es lakások

63 millió Ft-tól

76,2 m2 • 2 szoba • 1 nappali • 1 konyha • 1 fürdő • 1 wc • 1 terasz

80 m2-es lakások

80 m2-es lakások

69 millió Ft-tól

80,5 m2 • 2 szoba • 1 nappali • 1 konyha • 1 fürdő • 1 wc • 1 terasz

Környezettudatos megoldások

9

Napelemes energiaellátás

Az épület áramellátását 100% megújuló energiából, napelemes tetőszerkezettel valósítjuk meg.

9

Hőszivattyús hűtés-fűtés

Az ingatlan hőszabályzását teljes egészében hőszivattyús megoldással működtetjük, hűtés és fűtés során egyaránt.

9

Hővisszanyerős szellőztetés

A hővisszanyerős szellőztető rendszereinknek köszönhetően a friss levegőt minimális hőveszteség mellett biztosítjuk.

Karos Homes

négyzetmétertől

négyzetméterig

Elérhető lakások

A lakások számára kattintva letölthető az alaprajz PDF-ben.

FÖLDSZINT

A képek kattintásra nagyíthatók!

I.

EMELET

A képek kattintásra nagyíthatók!

II.

EMELET

A képek kattintásra nagyíthatók!

III.

EMELET

A képek kattintásra nagyíthatók!

A tökéletes ingatlanbefektetést keresi?

Nálunk megtalálja! Éljen a lehető legjobb ajánlattal, fektessen be Zalakaros legújabb és legmodernebb lakóparkjában. Vásárolja meg leendő lakását közvetlenül a kivitelezőtől az elérhető legkedvezőbb áron!

Ajánlatot kérek

  Rólunk mondták

  “A J-Terv Kft-vel a kapcsolattartás rendkívül rugalmas és problémamentes. Profizmus, pontosság és hatalmas szakmai tapasztalat jellemzi a céget. A J-Terv Építész Kft minden dolgozója jól felkészült, segítőkész és nagy tapasztalattal rendelkezik. Bízok benne, hogy a két cég között egy hosszú távú együttműködés alakult ki.”

  Épforg Kft.

  “Évek óta alkalmazzunk a J-Terv csapatát, legyen szó gazdasági épület építéséről vagy családi ház tervezéséről és kivitelezéséről. Mindig a tervek szerint precíz, minőségi munkát végeznek. 100% -ig megbízom bennük, ezért a jövőben is számítok a munkájukra.”

  Csizmadia László

  “Senki mással nem építtetünk, csak a J-Terv Építész Kft-vel, mert tudjuk, hogy mindig minőségi munkát készítenek.”

  Kiss család

  “Beszállítóként nagyon szeretünk a J-Terv Építész Kft.-vel együtt dolgozni. A CÉG tulajdonosa kreatív, probléma megoldásra törekvő kollégákkal veszi körül magát, ami az igazi siker hosszútávú záloga.”

  Szatmári Kft.

  “Mindig hallottuk a J-Terv Kft profizmusáról, mióta együtt dolgozunk, azóta már tapasztalom is. Minden együtt végzett munkánk eredményesen és zökkenőmentesen lezajlott.”

  Takács Béla - Ács, állványozó és tetőfedő bádogos

  “Régi és korrekt a kapcsolatunk a J-Terv Építész Kft.-vel. A kollégákkal rugalmasan lehet dolgozni és a jövőt tekintve is hosszútávra tudunk tervezni a céggel.”

  Két Gál Bt.

  “Ha pontos, korrekt és megbízható céget keres, akkor a J-Terv Építész Kft.-t ajánljuk. Több felújítási munkát végeztek nálunk és sosem csalódtunk.”

  R-Team 99 Bt.

  “Szeretek a J-Terv Építész Kft-vel együttműködni, mert a profizmus mellett pontosság és minőség jellemzi a céget.”

  CRH Kft. - Nagykanizsa

  “Évek óta ismerjük a J-Terv Építész Kft-t így volt tapasztalatunk több munkájukat is látni a környéken. Éppen ezért nyugodt szívvel bíztuk rájuk Zalakaroson lévő panziónk felújítását és bővítését, mert tudtuk, hogy a cég megbízható és munkájuk egytől egyig minőségi. Nem csalódtunk. A felmérés precíz, a kivitelezés gyors és a korrekt volt. A megbeszélt ártól nem tértek el. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

  Mese Panzió Zalakaros - Deutsch Szabolcs

  “Egy több száz éves romos vízimalom helyreállítása egy átlagos építésszel egyenlő a sikertelenséggel. Olyan kell, aki megérti amit akarsz akkor is, ha nem tudod elmondani mi is az, aki tiszteli a múltat, aki képes együtt gondolkodni veled, improvizálni, aki meri a szemedbe mondani, hogy az az ötleted nem jó, aki a régi megoldásokat modern technológiával valósítja meg, aki legalább olyan büszke akar lenni a malomra, mint te.
  A Pálos malom látogatói minket dicsérnek a csodalatos működő vízimalom láttán, de ez a dicséret ugyanúgy illeti Józsa Attilát és csapatát.”

  Pálos Malom Zalamerenye - Szabadics Attila

  “Az interneten találtunk rá a J-Terv Építész Kft.-re, amikor otthonunk tervezésére és kivitelezésére kerestünk megbízható céget. Már a tervezésnél is tapasztaltuk, hogy mennyire odafigyel a cég a minőségre és az egyediségre. Többszöri találkozás alkalmával egyre nagyobb bizalmunk alakult ki, és egyre jobban éreztük, hogy jól választottunk. A kivitelezés profi szinten a megbeszéltek szerint történt melynek eredménye a megálmodott otthonunk lett.”

  Gál család

  Partnereink

  Kövessen minket a Facebookon is

  Cégünk színvonalát emeli, hogy saját telephellyel, szerszám- és járműparkkal rendelkezünk, valamint környezetbarát építőanyagokkal és technológiával dolgozunk.

  J-terv - Környezettudatos megoldások