fbpx

Építőipari szolgáltatások

Megrendeléseink többségét építőipari fővállalkozóként és generál-kivitelezőként teljesítjük az építés, átalakítás és felújítás területén, ezzel az építőipari szolgáltatások teljes skáláját lefedve. Ehhez elengedhetetlen a magas szintű szakmai tudás és megbízható lendületes csapatunk tagjai, a tapasztalt szakembereink, műszaki vezetőnk, alkalmazottaink, valamint a stabil alvállalkozóink.

Mivel foglalkozunk?

J-terv.hu generálkivitelezés

Generálkivitelezés

A tervezéstől a költözésig a teljes folyamatot ránk bízhatja!

J-terv.hu szerkezetépítés

Szerkezetépítés

Alapozás, zsaluzatok, födémek, betonacél szerelés és betonozási munkálatok.

J-terv.hu szakipari kivitelezés

Szakipari kivitelezés

Hideg- és melegburkolás, villanyszerelés és lakatos munkák.

J-terv.hu szárazépítés

Szárazépítés

Szerelt válaszfalak, falburkolatok, álmennyezetek, mennyezetburkolatok, álpadlók és szárazaljzatok kialakítása.

J-terv.hu épületgépészet

Épületgépészet

Vízellátás és csatornázás, fűtéstechnika, gázellátás, szellőzés és légtechnika, valamint klímatechnikai kivitelezés.

J-terv.hu épületvillamosság

Épületvillamosság

Lakó- és gazdasági épületek villanyszerelése.

J-terv.hu villamos szerelés

Villamos szerelés

Villanyszerelési munkák az elektromos hálózat tervezésétől a kiépítéséig.

J-terv.hu megújuló energia

Megújuló energia

Komplett napelemes rendszerek kiépítése, geotermikus fűtés kialakítása.

J-terv.hu útépítés

Útépítés

Aszfaltozás, térkövezés, járdaépítés és úthibák javítása.

J-terv.hu tanácsadás

Tanácsadás

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk építőipari szolgáltatások terén, melyet szívesen megosztunk tanácskérő ügyfeleinkkel a fent említett összes témakörben.

Kérjen ajánlatot

  9

  Környezettudatos lakások Zalakaros zöldövezetében

  • Napelemes energiaellátás
  • Hőszivattyús fűtés és hűtés
  • Hővisszanyerős szellőztetés

  Teljeskörű építőipari szolgáltatások

  Cégünk saját befektetésként társasházak kivitelezésével és értékesítésével is foglalkozik.

  Legújabb projektünk a 2021-ben épülő 15 lakásos társasház Zalakaros zöldövezeti részében.

  Nézze meg Karos New Homes projektünket

  Rólunk mondták

  “A J-Terv Kft-vel a kapcsolattartás rendkívül rugalmas és problémamentes. Profizmus, pontosság és hatalmas szakmai tapasztalat jellemzi a céget. A J-Terv Építész Kft minden dolgozója jól felkészült, segítőkész és nagy tapasztalattal rendelkezik. Bízok benne, hogy a két cég között egy hosszú távú együttműködés alakult ki.”

  Épforg Kft.

  “Évek óta alkalmazzunk a J-Terv csapatát, legyen szó gazdasági épület építéséről vagy családi ház tervezéséről és kivitelezéséről. Mindig a tervek szerint precíz, minőségi munkát végeznek. 100% -ig megbízom bennük, ezért a jövőben is számítok a munkájukra.”

  Csizmadia László

  “Senki mással nem építtetünk, csak a J-Terv Építész Kft-vel, mert tudjuk, hogy mindig minőségi munkát készítenek.”

  Kiss család

  “Beszállítóként nagyon szeretünk a J-Terv Építész Kft.-vel együtt dolgozni. A CÉG tulajdonosa kreatív, probléma megoldásra törekvő kollégákkal veszi körül magát, ami az igazi siker hosszútávú záloga.”

  Szatmári Kft.

  “Mindig hallottuk a J-Terv Kft profizmusáról, mióta együtt dolgozunk, azóta már tapasztalom is. Minden együtt végzett munkánk eredményesen és zökkenőmentesen lezajlott.”

  Takács Béla - Ács, állványozó és tetőfedő bádogos

  “Régi és korrekt a kapcsolatunk a J-Terv Építész Kft.-vel. A kollégákkal rugalmasan lehet dolgozni és a jövőt tekintve is hosszútávra tudunk tervezni a céggel.”

  Két Gál Bt.

  “Ha pontos, korrekt és megbízható céget keres, akkor a J-Terv Építész Kft.-t ajánljuk. Több felújítási munkát végeztek nálunk és sosem csalódtunk.”

  R-Team 99 Bt.

  “Szeretek a J-Terv Építész Kft-vel együttműködni, mert a profizmus mellett pontosság és minőség jellemzi a céget.”

  CRH Kft. - Nagykanizsa

  “Évek óta ismerjük a J-Terv Építész Kft-t így volt tapasztalatunk több munkájukat is látni a környéken. Éppen ezért nyugodt szívvel bíztuk rájuk Zalakaroson lévő panziónk felújítását és bővítését, mert tudtuk, hogy a cég megbízható és munkájuk egytől egyig minőségi. Nem csalódtunk. A felmérés precíz, a kivitelezés gyors és a korrekt volt. A megbeszélt ártól nem tértek el. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

  Mese Panzió Zalakaros - Deutsch Szabolcs

  “Egy több száz éves romos vízimalom helyreállítása egy átlagos építésszel egyenlő a sikertelenséggel. Olyan kell, aki megérti amit akarsz akkor is, ha nem tudod elmondani mi is az, aki tiszteli a múltat, aki képes együtt gondolkodni veled, improvizálni, aki meri a szemedbe mondani, hogy az az ötleted nem jó, aki a régi megoldásokat modern technológiával valósítja meg, aki legalább olyan büszke akar lenni a malomra, mint te.
  A Pálos malom látogatói minket dicsérnek a csodalatos működő vízimalom láttán, de ez a dicséret ugyanúgy illeti Józsa Attilát és csapatát.”

  Pálos Malom Zalamerenye - Szabadics Attila

  “Az interneten találtunk rá a J-Terv Építész Kft.-re, amikor otthonunk tervezésére és kivitelezésére kerestünk megbízható céget. Már a tervezésnél is tapasztaltuk, hogy mennyire odafigyel a cég a minőségre és az egyediségre. Többszöri találkozás alkalmával egyre nagyobb bizalmunk alakult ki, és egyre jobban éreztük, hogy jól választottunk. A kivitelezés profi szinten a megbeszéltek szerint történt melynek eredménye a megálmodott otthonunk lett.”

  Gál család

  Partnereink

  Kövessen minket a Facebookon is

  Cégünk színvonalát emeli, hogy saját telephellyel, szerszám- és járműparkkal rendelkezünk, valamint környezetbarát építőanyagokkal és technológiával dolgozunk.

  J-terv - Környezettudatos megoldások

  A tökéletes ingatlanbefektetést keresi?

  Nálunk megtalálja! Éljen a lehető legjobb ajánlattal, fektessen be Zalakaros legújabb és legmodernebb lakóparkjában. Vásárolja meg leendő lakását közvetlenül a kivitelezőtől az elérhető legkedvezőbb áron!