fbpx

Mit érdemes tudni a J-Terv Építész Kft-ről?

A J-Terv-nél minden projektet a legjobb tudásunk szerint és a legnagyobb együttműködéssel végezzük. Hozzáértéssel és felelősséggel dolgozunk, melyben állandó csapatmunkát folytatunk az ügyfelekkel, külső résztvevőkkel és a kollégákkal.

Tudjon meg többet rólunk

A J-Terv-nél megrendeléseink többségét építőipari fővállalkozóként és generál-kivitelezőként teljesítjük a teljes körű építés, átalakítás és felújítás területén. Ehhez elengedhetetlen a magas szintű szakmai tudás és megbízható lendületes csapatunk tagjai, a tapasztalt szakembereink, műszaki vezetőnk, alkalmazottaink, valamint a stabil alvállalkozóink. Fizikai állományunk több éve együtt dolgozó, összeszokott, kipróbált és megbízható szakemberekből áll. Vállalkozásunk nagy figyelmet fordít a szakmai színvonal folyamatos emelésére, ennek érdekében nagy jelentőséget kap a dolgozók szakmai tovább-, illetve átképzése.

Figyelmünket a technológiai újításokra irányítjuk, amivel nemcsak a klasszikus építőipari tevékenységeket követjük, hanem első kézből tudunk energiahatékony és gazdaságos megoldásokkal szolgálni. A modern technika és technológia felhasználásával már számítógépes tervezés és költségkalkuláció, nyomon követhető projekt, valamint nagyon sok olyan eszköz áll még cégünk szolgálatában, mely szakértelmünk mellett elősegíti a projekt teljes körű megvalósítását, az Ön igényei szerint. Aktuális befektetési lehetőségeink megtekintéséhez kattintson IDE.

év tapasztalat

átadott projekt

munkatárs

alvállalkozó

Ismerje meg a J-Terv irodájának tagjait

Józsa Attila

Józsa Attila

ügyvezető

Radák Tímea

Radák Tímea

Irodavezető

Ruzsics Dóra

Ruzsics Dóra

Irodai asszisztens

Selekné Németh Tímea

Selekné Németh Tímea

Pénzügy

Legyen a J-Terv Csapatának értékes tagja

Örömmel látjuk fiatalos csapatunkban, ha Ön is minőségi és professzionális munkára törekszik.

Elérhető állások

Építésvezető

Főbb feladatok, munkák:

 • Munkák helyszíni irányítása, szervezése, ellenőrzése
 • Ütemtervek készítése és betartatása
 • Alvállalkozók munkájának koordinálása
 • A kivitelezések anyagellátásának biztosítása
 • Folyamatos kapcsolattartás megrendelővel, tervezővel, hatóságokkal
 • Szerződések, teljesítési igazolások koordinálása

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • Középfokú szakmai végzettség
 • alapszintű számítógépes ismeretek
 • Minimum 3 év hasonló projektben szerzett tapasztalat
 • Minőségi munka iránti elkötelezettség
 • B kategóriás jogosítvány

Amit kínálunk:

 • Versenyképes fizetés
 • Önálló munkavégzés
 • Fejlődési lehetőség
 • Fiatalos csapat
 • Hosszú távú munkalehetőség, stabil hátterű vállalat

 

A jelentkezéshez küldje el fényképes szakmai önéletrajzát az jtervkft@gmail.com email címünkre vagy IDE kattintva a megpályázott állás feltüntetésével!

Műszaki rajzoló, tervező

Főbb feladatok, munkák:

 • Tervdokumentációk összeállítása során műszaki rajzolási feladatok elvégzése
 • Építészeti helyszínrajzok készítése
 • Építészeti alaprajzok készítése
 • Építészeti nézeti rajzok készítése
 • Tervdokumentációval összefüggő adminisztratív feladatok elvégzése

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • ARCHICAD program magas fokú ismerete
 • Felhasználói szintű Office ismeret

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

 • AutoCAD ismeret

Amit kínálunk:

 • Versenyképes fizetés
 • Jó minőségű és teljesítményű tervezői infrastruktúra
 • Színvonalas munkakörnyezet
 • Fiatalos csapat
 • Hosszú távú munkalehetőség, stabil hátterű vállalat

 

A jelentkezéshez küldje el fényképes szakmai önéletrajzát az jtervkft@gmail.com email címünkre vagy IDE kattintva a megpályázott állás feltüntetésével!

Adja le jelentkezését

  Rólunk mondták

  “A J-Terv Kft-vel a kapcsolattartás rendkívül rugalmas és problémamentes. Profizmus, pontosság és hatalmas szakmai tapasztalat jellemzi a céget. A J-Terv Építész Kft minden dolgozója jól felkészült, segítőkész és nagy tapasztalattal rendelkezik. Bízok benne, hogy a két cég között egy hosszú távú együttműködés alakult ki.”

  Épforg Kft.

  “Évek óta alkalmazzunk a J-Terv csapatát, legyen szó gazdasági épület építéséről vagy családi ház tervezéséről és kivitelezéséről. Mindig a tervek szerint precíz, minőségi munkát végeznek. 100% -ig megbízom bennük, ezért a jövőben is számítok a munkájukra.”

  Csizmadia László

  “Senki mással nem építtetünk, csak a J-Terv Építész Kft-vel, mert tudjuk, hogy mindig minőségi munkát készítenek.”

  Kiss család

  “Beszállítóként nagyon szeretünk a J-Terv Építész Kft.-vel együtt dolgozni. A CÉG tulajdonosa kreatív, probléma megoldásra törekvő kollégákkal veszi körül magát, ami az igazi siker hosszútávú záloga.”

  Szatmári Kft.

  “Mindig hallottuk a J-Terv Kft profizmusáról, mióta együtt dolgozunk, azóta már tapasztalom is. Minden együtt végzett munkánk eredményesen és zökkenőmentesen lezajlott.”

  Takács Béla - Ács, állványozó és tetőfedő bádogos

  “Régi és korrekt a kapcsolatunk a J-Terv Építész Kft.-vel. A kollégákkal rugalmasan lehet dolgozni és a jövőt tekintve is hosszútávra tudunk tervezni a céggel.”

  Két Gál Bt.

  “Ha pontos, korrekt és megbízható céget keres, akkor a J-Terv Építész Kft.-t ajánljuk. Több felújítási munkát végeztek nálunk és sosem csalódtunk.”

  R-Team 99 Bt.

  “Szeretek a J-Terv Építész Kft-vel együttműködni, mert a profizmus mellett pontosság és minőség jellemzi a céget.”

  CRH Kft. - Nagykanizsa

  “Évek óta ismerjük a J-Terv Építész Kft-t így volt tapasztalatunk több munkájukat is látni a környéken. Éppen ezért nyugodt szívvel bíztuk rájuk Zalakaroson lévő panziónk felújítását és bővítését, mert tudtuk, hogy a cég megbízható és munkájuk egytől egyig minőségi. Nem csalódtunk. A felmérés precíz, a kivitelezés gyors és a korrekt volt. A megbeszélt ártól nem tértek el. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

  Mese Panzió Zalakaros - Deutsch Szabolcs

  “Egy több száz éves romos vízimalom helyreállítása egy átlagos építésszel egyenlő a sikertelenséggel. Olyan kell, aki megérti amit akarsz akkor is, ha nem tudod elmondani mi is az, aki tiszteli a múltat, aki képes együtt gondolkodni veled, improvizálni, aki meri a szemedbe mondani, hogy az az ötleted nem jó, aki a régi megoldásokat modern technológiával valósítja meg, aki legalább olyan büszke akar lenni a malomra, mint te.
  A Pálos malom látogatói minket dicsérnek a csodalatos működő vízimalom láttán, de ez a dicséret ugyanúgy illeti Józsa Attilát és csapatát.”

  Pálos Malom Zalamerenye - Szabadics Attila

  “Az interneten találtunk rá a J-Terv Építész Kft.-re, amikor otthonunk tervezésére és kivitelezésére kerestünk megbízható céget. Már a tervezésnél is tapasztaltuk, hogy mennyire odafigyel a cég a minőségre és az egyediségre. Többszöri találkozás alkalmával egyre nagyobb bizalmunk alakult ki, és egyre jobban éreztük, hogy jól választottunk. A kivitelezés profi szinten a megbeszéltek szerint történt melynek eredménye a megálmodott otthonunk lett.”

  Gál család

  Partnereink

  Kövessen minket a Facebookon is

  Cégünk színvonalát emeli, hogy saját telephellyel, szerszám- és járműparkkal rendelkezünk, valamint környezetbarát építőanyagokkal és technológiával dolgozunk.

  J-terv - Környezettudatos megoldások

  A tökéletes ingatlanbefektetést keresi?

  Nálunk megtalálja! Éljen a lehető legjobb ajánlattal, fektessen be Zalakaros legújabb és legmodernebb lakóparkjában. Vásárolja meg leendő lakását közvetlenül a kivitelezőtől az elérhető legkedvezőbb áron!