fbpx

Elnyert pályázatok

A projekt címe

Versenyképesség javítása a J-Terv Építész Kft-nél

A projekt célja

A megvalósuló fejlesztés célja a J-TERV Építész Kft. eszközállománynak bővítése által a piaci szerepük megőrzése, a munkavállalói létszám minél nagyobb arányú megtartása. Ennek érdekében törekszünk a munkakörülmények javítására az alábbi eszközök beszerzésével:

 • 1 db WACKER NEUSON TH522 teleszkópos rakodógép
 • 1 db SPIN 30 Bolygóműves keverő + vízáramlásmérő készlet
 • 1 db Syntesi 190 betonkeverő
 • 1 db Vibrációs betonlehúzó
 • 1 db Döngölő
 • 1 db Bontókalapács
 • 1 db Tűvibrátor
 • 1 db SENCI SC-10000TE 400V áramfejlesztő
 • ARCHICAD 23 tervezőprogram

Kedvezményezett neve: J-TERV Építész Kft.

A pályázat azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02597

A projekt időtartama: 2020.11.06. – 2021.01.29.

A támogatás összege: 16 298 702 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kérjen ajánlatot

  9

  Környezettudatos lakások Zalakaros zöldövezetében

  • Napelemes energiaellátás
  • Hőszivattyús fűtés és hűtés
  • Hővisszanyerős szellőztetés

  Teljeskörű építőipari szolgáltatások

  Cégünk saját befektetésként társasházak kivitelezésével és értékesítésével is foglalkozik.

  Legújabb projektünk a 2021-ben épülő 15 lakásos társasház Zalakaros zöldövezeti részében.

  Nézze meg Karos New Homes projektünket

  Rólunk mondták

  “A J-Terv Kft-vel a kapcsolattartás rendkívül rugalmas és problémamentes. Profizmus, pontosság és hatalmas szakmai tapasztalat jellemzi a céget. A J-Terv Építész Kft minden dolgozója jól felkészült, segítőkész és nagy tapasztalattal rendelkezik. Bízok benne, hogy a két cég között egy hosszú távú együttműködés alakult ki.”

  Épforg Kft.

  “Évek óta alkalmazzunk a J-Terv csapatát, legyen szó gazdasági épület építéséről vagy családi ház tervezéséről és kivitelezéséről. Mindig a tervek szerint precíz, minőségi munkát végeznek. 100% -ig megbízom bennük, ezért a jövőben is számítok a munkájukra.”

  Csizmadia László

  “Senki mással nem építtetünk, csak a J-Terv Építész Kft-vel, mert tudjuk, hogy mindig minőségi munkát készítenek.”

  Kiss család

  “Beszállítóként nagyon szeretünk a J-Terv Építész Kft.-vel együtt dolgozni. A CÉG tulajdonosa kreatív, probléma megoldásra törekvő kollégákkal veszi körül magát, ami az igazi siker hosszútávú záloga.”

  Szatmári Kft.

  “Mindig hallottuk a J-Terv Kft profizmusáról, mióta együtt dolgozunk, azóta már tapasztalom is. Minden együtt végzett munkánk eredményesen és zökkenőmentesen lezajlott.”

  Takács Béla - Ács, állványozó és tetőfedő bádogos

  “Régi és korrekt a kapcsolatunk a J-Terv Építész Kft.-vel. A kollégákkal rugalmasan lehet dolgozni és a jövőt tekintve is hosszútávra tudunk tervezni a céggel.”

  Két Gál Bt.

  “Ha pontos, korrekt és megbízható céget keres, akkor a J-Terv Építész Kft.-t ajánljuk. Több felújítási munkát végeztek nálunk és sosem csalódtunk.”

  R-Team 99 Bt.

  “Szeretek a J-Terv Építész Kft-vel együttműködni, mert a profizmus mellett pontosság és minőség jellemzi a céget.”

  CRH Kft. - Nagykanizsa

  “Évek óta ismerjük a J-Terv Építész Kft-t így volt tapasztalatunk több munkájukat is látni a környéken. Éppen ezért nyugodt szívvel bíztuk rájuk Zalakaroson lévő panziónk felújítását és bővítését, mert tudtuk, hogy a cég megbízható és munkájuk egytől egyig minőségi. Nem csalódtunk. A felmérés precíz, a kivitelezés gyors és a korrekt volt. A megbeszélt ártól nem tértek el. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

  Mese Panzió Zalakaros - Deutsch Szabolcs

  “Egy több száz éves romos vízimalom helyreállítása egy átlagos építésszel egyenlő a sikertelenséggel. Olyan kell, aki megérti amit akarsz akkor is, ha nem tudod elmondani mi is az, aki tiszteli a múltat, aki képes együtt gondolkodni veled, improvizálni, aki meri a szemedbe mondani, hogy az az ötleted nem jó, aki a régi megoldásokat modern technológiával valósítja meg, aki legalább olyan büszke akar lenni a malomra, mint te.
  A Pálos malom látogatói minket dicsérnek a csodalatos működő vízimalom láttán, de ez a dicséret ugyanúgy illeti Józsa Attilát és csapatát.”

  Pálos Malom Zalamerenye - Szabadics Attila

  “Az interneten találtunk rá a J-Terv Építész Kft.-re, amikor otthonunk tervezésére és kivitelezésére kerestünk megbízható céget. Már a tervezésnél is tapasztaltuk, hogy mennyire odafigyel a cég a minőségre és az egyediségre. Többszöri találkozás alkalmával egyre nagyobb bizalmunk alakult ki, és egyre jobban éreztük, hogy jól választottunk. A kivitelezés profi szinten a megbeszéltek szerint történt melynek eredménye a megálmodott otthonunk lett.”

  Gál család

  Partnereink

  Kövessen minket a Facebookon is

  Cégünk színvonalát emeli, hogy saját telephellyel, szerszám- és járműparkkal rendelkezünk, valamint környezetbarát építőanyagokkal és technológiával dolgozunk.

  J-terv - Környezettudatos megoldások

  A tökéletes ingatlanbefektetést keresi?

  Nálunk megtalálja! Éljen a lehető legjobb ajánlattal, fektessen be Zalakaros legújabb és legmodernebb lakóparkjában. Vásárolja meg leendő lakását közvetlenül a kivitelezőtől az elérhető legkedvezőbb áron!